Banner

Logam Yunzhongadalah pembekal terkemuka dan pengeluar produk kilang titanium berkualiti bertaraf dunia selama 13 tahun. Kami mengekalkan kemampuan inventori dan pengeluaran produk kilang titanium yang lengkap di ASTM / ASME / DIN / JIS dan piawaian lain, termasuk kepingan / plat, paip / tiub, kelengkapan, bar / batang, wayar, pengikat dan bahagian penempaan, anod dll. Kami juga pakar dalam pemesinan dan eksport logam bukan ferus untuk menyelesaikan karat seperti tungsten, molibdenum, tantalum, niobium, aloi nikel dan zirkonium dll.


Yunch Titanium telah diakui sebagai salah satu dari beberapa syarikat dengan kemampuan pembuatan dan keluasan teknologi untuk memenuhi permintaan titanium dan aloi yang semakin meningkat. Dengan menggunakan teknologi canggih dalam pengeluaran titanium dan peralatan ujian, dan memiliki tujuh hak harta intelek bebas, kami juga mempunyai kemudahan dan sistem R GG; untuk mengkaji pembekal untuk menjamin kualiti produk.

9

Dengan beribu pejabat di "Titanium Valley", Kota Baoji di Provinsi Shaanxi di China, kami memiliki komitmen jangka panjang untuk membantu pelanggan kami dari lebih dari 50 negara di seluruh Amerika, Eropah, Timur Tengah dan Afrika, danAsia Pasifik.

68

Produk kami digunakan secara meluas di kilang, Chemical& Industri, Pulp& Kertas, Farmaseutikal, Percetakan 3D, Pemurnian Air, Perlindungan Alam Sekitar, Aeroangkasa, Perubatan, Sukan dan Elektronik dll.


Yunch Titanium komited untuk menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan idea pengurusannya mengenai GG; kualiti yang lebih tinggi, lebih kecekapan, perkhidmatan purna jual yang lebih baik" untuk menerapkan sepenuhnya semangat perusahaan: Untuk mengatakan dengan hati, Untuk membuktikan melalui tindakan.


7