Yunch Titanium adalah pembekal terkemuka dan pengilang produk kilang titanium berkualiti bertaraf dunia selama 13 tahun. Kami mengekalkan inventori dan keupayaan pengeluaran produk kilang titanium di ASTM / ASME / DIN / JIS dan piawaian lain, termasuk lembaran / pinggan, paip / tiub, kelengkapan, bar / rod, wayar, pengikat dan pengepasan bahagian, anod dan sebagainya. juga pakar dalam pemesinan dan mengeksport logam bukan ferus untuk menyelesaikan kakisan seperti tungsten, molibdenum, tantalum, niobium, aloi nikel dan zirkonium dll.


Yunch Titanium telah diiktiraf sebagai salah satu daripada beberapa syarikat dengan kapasiti pengeluaran dan keluasan teknologi untuk membekalkan permintaan yang semakin meningkat untuk titanium dan aloinya. Menggunakan teknologi canggih dalam peralatan pengeluaran dan pengujian titanium, dan memiliki tujuh hak harta intelektual yang bebas, kami juga mempunyai kemudahan dan sistem R & D untuk mengkaji semula pembekal untuk menjamin kualiti produk.

Team

Dengan markas di "Lembah Titanium", Baoji City di Wilayah Shaanxi di China, kami mempunyai komitmen jangka panjang untuk membantu pelanggan kami dari lebih dari 50 negara melalui Amerika, Eropa, Timur Tengah dan Afrika, dan

Asia Pasifik.


Produk kami digunakan secara meluas dalam Penapisan, Kimia & Industri, Pulp & Kertas, Farmaseutikal, Percetakan 3D, Pembersihan Air, Perlindungan Alam Sekitar, Aeroangkasa, Perubatan, Sukan dan Elektronik.


Yunch Titanium komited untuk menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan idea pengurusan "kualiti yang lebih tinggi, kecekapan yang lebih tinggi, perkhidmatan selepas jualan yang lebih baik" untuk melaksanakan sepenuhnya semangat perusahaan: Untuk mengatakan dengan hati, Untuk membuktikan melalui tindakan.